Locatie

Anahata personal coaching is gevestigd in de Nieuwe Stad te Amersfoort, in de voormalige kantoren van de oude Prodentfabriek. Een prachtig industrieel pand met een rijke Amersfoortse geschiedenis. Het pand is gelukkig behouden gebleven en huisvest een diversiteit aan kleine en een aantal grotere bedrijven. De Nieuwe Stad maakt onderdeel uit van het Oliemolenkwartier, een bruisend oud stadsgebied dat opnieuw is ontwikkeld en nog niet is uitontwikkeld. Er zijn veel creatieve en vernieuwende bedrijven gevestigd. Een plek waar ik me enorm thuis voel.

Wil je graag een gratis en vrijblijvende intake of heb je een vraag?

Neem dan contact op met ons secretariaat Ingrid Hilgeman of vul  het contactformulier in. Je kunt desgewenst aangeven of je bij Anita of Saskia een intakegesprek wenst.

Bestaande cliënten van Saskia Klaaysen kunnen online een afspraak inplannen.

Als je cliënt ben van Saskia Klaaysen kun je online een afspraak inplannen via de online agenda van Anahata. Voor nieuwe klanten met intakeverzoeken is dit helaas niet mogelijk, vanwege de grote vraag naar coaching door Saskia en Anita. Om overzicht te houden op het aantal nieuwe cliënten gaat dit via het onderstaande contactformulier. 

Bereikbaarheid/Parkeren

Ik raad aan per fiets of OV te komen vanwege de beperkte parkeermogelijkheden. Op de Brabantsestraat en Limburgsestraat zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Voor de meeste parkeerplaatsen heb je een Blauwe Schijf nodig om maximaal 2 uur te kunnen parkeren (dit is voldoende voor een consult). Aan de andere kant van de Prodentfabriek kun je betaald parkeren op het grote parkeerterrein of in parkeergarage Eemplein. Hier zijn parkeerplaatsen genoeg. Liever niet parkeren in de nabijgelegen woonwijken vanwege de grote overlast die bewoners ervaren.

 

 • Dreaming, Thinking, Doing

 • Brabantsestraat 17

 • Prodent

Contactinformatie

 • Brabantsestraat 17, kantoor 2.27

 • 3812 PJ Amersfoort

 • 06-42737490 (secretariaat Ingrid Hilgeman)

 • secretariaat@anahata-coaching.nl (Ingrid Hilgeman)

 • Ma & Do: 9.00 uur - 13.00 uur (Saskia Klaaysen)

 • Woe: 9.00 - 17.00 uur (Anita Winchester)

 • Di & Vr: 9.00 uur- 17.30 uur (Saskia Klaaysen)

 • Anita Winchester coacht andere dagen dan woensdag vanuit haar praktijk in Diemen

Wil je een gratis en vrijblijvend intakegesprek of heb je een vraag?

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met je op:

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht (verplicht)

Ga je akkoord met het gebruik van bovenstaande gegevens?
Ik ga akkoord met de Privacyverklaring Bij geen akkoord zal het bestelformulier niet verzonden kunnen worden

Vanaf mei 2018 geldt de nieuwe privacywetgeving volgens de AVG om jouw privacy en gegevens beter te beschermen. Lees hieronder de complete privacyverklaring. 

Zie de gehele privacyverklaring van Anahata personal coaching/ HSP at Work