• Anahata HSP HSS Coaching Amersfoort Amsterdam Utrecht Eindhoven
  HSP & HSS Training
  Ontdek de diversiteit van de Hoogsensitieve High Sensation Seeker

Online Masterclass De Hoogsenstieve High Sensation Seeker (HSS)

De meeste mensen hebben een beperkt beeld van een hoogsensitief persoon. De meesten zien een introverte prikkelmijdend persoon voor zich. Dat is logisch want 70% is een rustzoekende HSP waarvan bijna 90% introvert is. Maar wist je dat 30% van de HSP een hoogsensitieve High Sensation Seeker (HSS) is? En juist gevarieerde prikkels nodig heeft om goed te functioneren? Wist jij dat de meeste hoogsensitieve HSS helemaal niet van extreme sporten als bungee jumpen houdt en juist heel goed nadenken over risico's? Dat er eigenlijk heel veel onzin wordt verteld over een hoogsensitieve HSS in de boeken en artikelen? En wist jij dat echt niet alle hoogsensitieve HSS extravert zijn, dat 40% introvert is? Wist jij dat 42% van de hoogsensitieve personen niet weten of ze een rustzoekende HSP of een hoogsensitieve HSS zijn?

Veel hoogsensitieve personen leven dus niet naar hun eigenschappen. Veel potentieel gaat hiermee verloren. Des te belangrijker om goed te weten wat een hoogsensitieve High Sensation Seeker is en of jij daartoe hoort. Het is heel belangrijk om te weten welke kwaliteiten en valkuilen je hebt. Want juist een hoogsensitieve HSS bevindt zich nog wel eens in een spagaat: actie of rust? Het aantal hoogsenstieve HSS dat ooit een bore-out of burn-out heeft mee gemaakt is schrikbarend. 

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen uitleg en inzichten te geven over de hoogsensitieve HSS.  Zodat je meer kan gaan genieten van je prachtige hoogsensitieve HSS kwaliteiten: verandering & vernieuwingskracht. Daarom geef ik deze masterclass. Ik ga je heel veel uitleggen en veel persoonlijke inzichten geven. Hoe meer mensen bewust zijn, hoe meer HSP en hoogsenstieve HSS beter hun hoogsenstieve creatieve kwaliteiten kunnen inzetten. Dat geeft veel meer blijheid, voldoening en zingeving! Doe je mee?

De vijf kenmerken van de Hoogsensitieve High Sensation Seeker


 • Fysieke kick en avontuur

 • Vernieuwing en verandering

 • Ontremming

 • Verveling

Dan is het tijd om mee te doen met de online Masterclass De Hoogsensitieve HSS

Ik geef live online training waarin jij alles leert over de hoogsensitieve HSS. Ik behandel alle bovenstaande onderwerpen. Je kunt vanuit je luie stoel mijn training op je laptop of tablet volgen. En na afloop ontvang je de opname van de training, zodat je na die tijd nog rustig de masterclass terug kunt kijken.

Je komt tijdens de Masterclass erachter wat nu wel en niet waar is over een hoogsensitieve HSS

 1. Door de theorie en onderbouwing met data over HSP & Hoogsensitieve HSS.
 2. Sterker bewustzijn hoe de eigenschappen jou helpen en je in de weg zitten
 3. Inzicht in hoe de dynamiek tussen rust-actie een innerlijke strijd geeft
 4. De vragen die je mij live kunt stellen en die anderen mij stellen
 5. Wat een goed plan van aanpak is
 6. Mijn eigen bereidheid om mijn eigen ervaringen, de mooie en de minder mooie,  in alle kwetsbaarheid te delen.

 

 

Praktische informatie

Investering?

1,5 uur training voor  €35,- . Na aanmelding via het formulier en betaling is je plek gereserveerd.
Je krijgt een aanmeldlink waarmee je kan inloggen bij de Masterclass. Je ziet en hoort mij. Ik en de andere deelnemers kunnen jou NIET zien. Je kan wel live vragen aan mij stellen via de chat (die ik alleen kan zien). Ik kies ter plekke uit welke vragen interessant zijn voor meerdere deelnemers en die beantwoord ik.

Je krijgt na afloop een replay (opname) van de Masterclass en beantwoord ik persoonlijk de vragen die in de uitzending niet aan bod zijn gekomen.

 

Wat vonden anderen van de online Masterclass?

Te gek! Zowel waardevolle informatie & herkenning. Heerlijk, ik dacht dat ik mezelf al behoorlijk goed kende (en dat is ook zo), maar Saskia weet weer hele nieuwe lagen aan te brengen en ze heeft zoveel kennis dat ze me weer opnieuw aan het denken gezet heeft. Fijn ook die werkbladen, kan ik lekker aan de slag! Dank je wel Saskia :)

Heel uitgebreid (zowel de webinar als ondersteunend materiaal), informatief, inspirerend en geeft stof tot nadenken!

Enorm verhelderend. Prettig om naar je te luisteren. En heel fijn dat we handouts hebben gekregen.

Super! Overzichtelijk, goede informatie, goede tips. Bedankt Saskia!

Leerzaam, dynamisch, energiek en vanuit passie gegeven

Heel erg interessant, veel nieuwe inzichten opgedaan! Veel stof tot nadenken.

Het webinar geeft veel inzicht en ik vond het heel prettig en boeiend gepresenteerd!