Het team van Anahata en HSPatWork

Ons team bestaat uit Saskia Klaaysen, Hanneke van der Voort, Fokje Westerling, Claudia Beekman, Hedy van Ophem, Renate Hoen, Dirk Verhoeven, Esther Rutte en Marjolein Olsthoorn. Het team wordt secretarieel ondersteund door onze klantvriendelijke topper Ingrid Hilgeman. Anahata werkt als netwerkorganisatie vanuit de praktijken in de regio's Amersfoort, Amsterdam, Eindhoven, Grongingen, Utrecht & Nijmegen. Samen hebben we veel kennis, specialismen en ervaringsdeskundigheid in huis.  Zowel privé als zakelijk gerelateerd. We werken met particulieren, ondernemers, zzp-ers en medewerkers. We zijn al jaren een stevige coachingspartner voor vele grote en middelgrote bedrijven.

Klik op de namen voor een persoonlijk profiel met de vaardigheden en specialismes van onze coaches, hun visie & persoonlijke verhaal. 

Saskia Klaaysen

Saskia is sinds 2008 eigenaar van Anahata Personal Coaching en sinds 2016 van HSPtraining. Ook heeft ze HSP at Work opgericht. De drijfveer van Saskia is dat iedere HSP-HSS zichzelf mag zijn en de HSP-HSS kwaliteiten tot bloei mogen komen. Ze coacht met veel empathie, humor & nuchterheid. Ze is ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in HSP/HSS, ondernemerschap, rejection sensitivity en stress door over- & onderprikkeling. Ze heeft diverse live & online HSP trainingen ontwikkeld. Ze schreef het boek Prikkels bijten niet! Het boek over hoogsensitieve HSS, onderprikkeling en rejection sensitivity. Ze ontwikkelde samen met Hanneke van der Voort het Rejection Sensitivity Release Model voor coaches en therapeuten. Lees de visie, het verhaal en de vaardigheden van Saskia verder in haar persoonlijke profiel. Door de groei van haar bedrijf, coacht Saskia nog maar in beperkte mate en is haar agenda vaak vol. In haar profiel kun je lezen of zij bij jou en jij bij haar past.

Hanneke van der Voort HSP HSS Coach

Hanneke werkt sinds 2018 voor Anahata. Ze coacht met humor, uitdaging, empathie en grote alertheid op jouw emotionele en gedragspatronen. Hanneke is ervaringsdeskundige HSP-HSS en gespecialiseerd in rejection sensitivity, trauma en onbewuste innerlijke processen. Daarnaast is Hanneke een gecertificeerd trainer en traint met bevlogenheid coaches en therapeuten. Ze is o.a. gecertificeerd trainer IEMT. Ze ontwikkelde samen met Saskia Klaaysen het Rejection Sensitivity Release Model voor coaches en therapeuten. Lees de visie, het verhaal en de vaardigheden van Hanneke verder in haar persoonlijke profiel.


Ingrid Hilgeman secretariaat Anahata personal coaching

Ingrid Hilgeman is onze steun en toeverlaat op het secretariaat. Betrokkenheid, klantvriendelijkheid en empathie zijn kernwoorden die haar typeren. Klik op haar naam onder de foto als je graag een afspraak wilt maken, informatie wilt opvragen, een intakegesprek wilt plannen of jezelf wilt aanmelden voor een training. Ingrid helpt je graag verder! Ze neemt altijd binnen 24 uur contact met je op.

Fokje Westerling HSP HSS Coach Groningen

Fokje werkt sinds 2018 voor Anahata. Ze coacht met warmte, humor en rust. Fokje is ervaringsdeskundige HSP/HSS en heeft een groot kennisbereik door de vele opleidingen die ze heeft gevolgd. Ze is onder andere gespecialiseerd in trauma verwerking, neuropsychologie, communicatie, mindfullness & zelfcompassie. Daarnaast is Fokje een gecertificeerd Mindfulness & Zelfcompassie trainer en traint ze trainers. Daarnaast schrijft ze columns. Lees de visie, het verhaal en de vaardigheden van Fokje verder in haar persoonlijke profiel


Claudia Beekman HSS HSP Coach

Claudia werkt sinds 2018 voor HSP at Work vanuit haar praktijk nabij Nijmegen. Claudia coacht met haar sterke intuïtie to the point, confronterend met humor. Ze heeft veel ervaring in het onderwijs als leerkracht in het (speciaal) basisonderwijs, IB-er, RT-er en als adviseur bij een onderwijskundig adviesbureau. Ze is ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in HSP in combinatie met hoogbegaafdheid en het in balans brengen van ratio & gevoel/intuïtie. Lees de visie, het verhaal en de vaardigheden van Claudia verder in haar persoonlijke profiel.

Dirk Verhoeven HSP HSS coach Anahata Amersfoort

Dirk werkt sinds 2020 voor Anahata. Hij hecht veel waarde aan een veilige omgeving waarbinnen jij je vertrouwd voelt om dat te tonen wat gekend wil worden. Dirk coacht vanuit een authentieke houding. Hij is ervaringsdeskundige op het gebied van Hoogsensitieve High Sensation Seeker – HSP HSS, transpersoonlijke counselor en (adem)coach. Ook is Dirk gespecialiseerd in de begeleiding van transpersoonlijke processen, coaching naar meer zelfstandigheid van teams en het managen van transformaties binnen het sociale domein.Hedy werkt sinds september 2019 voor Anahata personal coaching vanuit haar praktijk in Hoorn. Naast de HSP en HSS coaching en training voor volwassenen is ze gecertificeerd kinder- en gezinscoach en gespecialiseerd in HSP en hoogsensitieve HSS. Daarnaast is ze een ervaringsdeskundige hoogsensitieve HSS. Hedy coacht vanuit oprechte betrokkenheid, warmte en rust.

Esther Rutte HSP HSS Coach Amersfoort Anahata

Esther werkt sinds 2020 vanuit haar praktijk in Amersfoort voor Anahata. Esther is HSP ervaringsdeskundige. Ze is gespecialiseerrd in de zorg. Ze heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de gezondheidszorg, als fysiotherapeut, gezondheidswetenschapper, adviseur en projectmanager. Gezondheid als richting, maakt dat je kijkt naar de mogelijkheden, naar het perspectief hoe jij een betekenisvol leven kunt leiden, met aandacht voor veerkracht en regie.Ze coacht met een open blik, betrokken en betrouwbaar. Professioneel, positief en prikkelend. Eerlijk en enthousiast.


Marielle van Duijnhoven Extravert HSP HSS Coach Brabant Anahata

Marielle werkt sinds medio 2021 voor Anahata. Ze biedt je in haar coaching lichtvoetige diepgang, een speelse groei-omgeving en ontwapenende openheid waardoor jij als vanzelf in beweging komt. Marielle is opgeleid als (HSP) coach, expert op het gebied van extraverte sensitiviteit en groeimindset, of te wel, de moed om te falen. Door haar werkervaring als re-integratieconsulent, loopbaan- en life-coach helpt ze anderen met vragen over hun talenten en drijfveren, maar ook over het zichtbaar durven zijn met hun echte verhaal en niet alleen dat van hun werkgever, functie of klant. Ze helpt je (her-)ontdekken hoe jij je sensitieve eigenheid met plezier inzet, jouw levenslust terug vindt en durft te gaan voor wat echt belangrijk voor jou is. Marielle is enthousiast, moedig, een beetje gek, ontwapenend open en doelgericht.

Renate Hoen HSP HSS Coach Regio Utrecht Driebergen

Renate Hoen werkt sinds oktober 2018 voor Anahata vanuit haar praktijk in Driebergen. Renate coacht met empathie, rust, warmte, scherpte en nuchterheid. De drijfveer van Renate is dat iedereen zijn eigen aard herkent en erkent. Je leven leiden wat bij je past zodat je energie krijgt in je kracht staat. Renate is ervaringsdeskundige en begeleid al jaren mensen met HSP, perfectionisme en burn-out klachten. Niet altijd had dit ook de naam dat ik me hierop profileerde, maar de ervaring leert dat je aantrekt wat bij je past als coach. Daarnaast is Renate trainer en teamcoach, intervisor en begeleid ze mensen in relaties. Ze leidt coaches op als supervisor binnen de coachopleiding voor volwassenen en jongeren en de Body & Mind Language opleiding.Lianne werkt sinds juli 2021 bij Anahata. Sinds 2013 is Lianne eigenaar van haar praktijk in Papendrecht. Al jaren coacht en traint zij met veel passie. Ze leert je graag met liefde naar jezelf te kijken. Liefdevol confronterend met de nodige humor houdt ze je een spiegel voor. Haar warme, empathische kant is in balans met haar doelgerichte zakelijkheid. Ze is ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in burn-out, stress en overprikkeling, ondernemerschap en persoonlijk leiderschap. Ze schreef het boek De BV IK! Het boek voor mensen die altijd sterk moeten zijn, klaar staan voor anderen en daarmee zichzelf vergeten. Lianne coacht en traint zowel individuen als teams in het bedrijfsleven. Ze is gecertificeerd NLP en BML trainer. Een coachtraject bij Lianne betekent dat je op basis van je hulpvraag een op maat gemaakt programma krijgt gebaseerd op NLP, BML, IEMT, Mindfulness, Kernkwaliteiten in combinatie met haar boek, De BV IK. Lees de visie, het verhaal en de vaardigheden van Lianne verder in haar persoonlijke profiel


Sinds april 2021 is Marjolein aangesloten bij Anahata en werkt vanuit haar praktijk in Den Haag. Ze is HSP/HSS ervaringsdeskundige, coacht intuïtief met empathie en luistert zoveel mogelijk onbevooroordeeld. Ze werkt met hetgeen zich op het moment aan dient en levert altijd maatwerk. Vanuit haar professionele nieuwsgierigheid bekijkt zij de zaken graag nuchter, analytisch en op een praktische wijze. Lees de visie en het verhaal van Marjolein verder in haar persoonlijke profiel.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)