Webinar 14 november HSP HSS Coaching en Training

Denk jij ook HOE ga ik nu beter om met mijn Hooggevoeligheid? Op woensdag 14 november om 19.30 uur geef ik een webinar over de 7 stappen die ik heb ontwikkeld om beter om te gaan met de valkuilen en kwaliteiten van JOUW HSP. Ik leg live de 7 stappen nader uit en je kan me vragen stellen:

Stap 1. Wat is HSP wel en niet?
Stap 2. De balans tussen Onder – & Overprikkeling
Stap 3. Omgaan met sensorische gevoeligheid (zintuiglijke gevoeligheid)
Stap 4. Omgaan met diepgaande informatieverwerking (denken)
Stap 5. Emotiemanagement
Stap 6. De interactie tussen Ik & de ander
Stap 7. Energiemanagement

Doe je mee? Geef je dan op via deze link. Je ontvangt na aanmelding een link in de email zodat je om 19.30 kan inloggen om mij live te zien.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: