Gratis Webinar In 7 Stappen Omgaan met Jouw Hooggevoeligheid

Heb jij de gratis minicursus JOUW Hooggevoeligheid 4-daagse gedaan? Weet je jouw valkuilen? En ben je je ook bewust geraakt van je kwaliteiten? Ben je mogelijk te extern georienteerd? Of denk je ook te veel en te lang na voordat je een stap onderneemt? De grootste valkuil is meestal de overprikkeling. Je kent het vast wel: je bent moe en hebt een veel korter lontje. Je empathie lijkt dan verdwenen. Maar voor veel HSP-ers ligt ook de onderprikkeling op de loer. Misschien heb jij juist wel ontdekt dat je niet overprikkelt bent, maar onderprikkeld. Dat vergt een totaal andere aanpak en kan verwarring geven.

Denk jij ook: ‘en hoe nu verder? Wat kan ik gaan doen?’. Ik snap dat dat nog niet zo makkelijk is. Er is ook geen kant en klare oplossing of recept dat voor iedereen geldt. Wel heb ik 7 stappen ontwikkeld die jou helpen te bepalen wat je te doen hebt. Daarom ga ik voor het eerst een webinar geven! Wil je weten wat je kan doen om jouw HSP kwaliteiten te versterken en hoe je jouw valkuilen kunt ondervangen? Volg dan het live webinar waar ik de 7 stappen in het Omgaan met JOUW Hooggevoeligheid ga uitleggen.

 

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: