Wat is een Bore-out? Een Bore-out is een serieus probleem ontstaan door stress. Regelmatig hoor ik gekke vooroordelen: “Iedereen verveelt zich wel eens” “Een Bore-out is een luxe probleem”. Veel mensen denken dat een het alleen ontstaat door te weinig prikkels. Dus als je meer toevoegt zou het zijn opgelost. Dat klopt niet.

De meeste mensen met een Bore-out hebben het heel erg druk en hebben veel prikkels, maar niet de juiste. Als dat chronisch wordt dan ontstaat er chronische stress en kan een Bore-out ontstaan. Deze video gaat in op hoe een Bore-out ontstaat en welke factoren allemaal van belang zijn om het op te lossen of om het voor te zijn. En dan gaat het vooral om de kwaliteit van de prikkels!

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: