Het is alweer een jaar geleden…. mijn boekpresentatie. Deze video toont de live presentatie van het boek Prikkels bijten niet! (half uur). Tijdens het event waren drie lezingen: van Esther Bergsma, Femke Hille en ik. Deze video toont mijn verhaal en de komende weken volgen de verhalen van Esther en Femke. Ik leg in deze video het belang van het boek uit en de kenmerken van de hoogsensitieve HSS. Dit doe ik aan de hand van vele persoonlijke verhalen.

Dankbaar voor het succes

Het was een spannende dag en ik had toen nog geen notie van hoe succesvol het boek zou gaan worden. We zijn nu een jaar later en 3 drukken verder, ik kan vol trots zeggen dat duizenden mensen mijn boek hebben gelezen en dat mentale onderprikkeling nu veel beter bekend is. Zelfs zo dat als je google los laat op de term onderprikkeling, dat ik niet meer op 1 sta. Dat was eerst even slikken (hahahaha eerlijk is eerlijk), maar daarna werd ik dankbaar dat zoveel andere coaches het ook hebben opgepakt. Dan is een groot deel van mijn missie bereikt, want een jaar geleden was ik de enige die hierover schreef. Vanwege dit succes werd ik zelfs gevraagd om op een online GGZ-congres Sympopna te komen spreken. Ik ben heel blij dat ik zoveel psychiaters en psychologen en andere therapeuten uitleg heb kunnen geven over de hoogsensitieve HSS. Dit congres is overigens bij Sympopna on demand tegen betaling terug te kijken.

Effectievere aanpak stress

Dus stress bij hoogsensitiviteit kan nu veel effectiever aangepakt worden, omdat naast mentale overprikkeling nu ook mentale onderprikkeling op de kaart staat. Mensen kunnen leren schakelen van rust naar actie en andersom. Met veel plezier blik ik terug op deze dag waar ik stuiterend, trots en lachend rondliep (maar bij het kijken van deze video zal dat je niet ontgaan ?. Vanwege de privacy van mijn ouders stopt de film bij de uitreiking van mijn eerste boek aan hen. Maar ik kan je zeggen, dat was een emotioneel moment voor hen en voor mij. En ook de zaal pinkte een traan weg, tja je bent hoogsensitief of niet ?.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: