Omdat je ook rust nodig hebt?

Regelmatig krijg ik emails, dm berichtjes op social media of opmerkingen bij mij in de praktijk. “Ik herken me in de hoogsensitieve HSS, maar ik twijfel zo of ik dat wel ben, want ik heb ook rust nodig!”

Het lijkt tegenstrijdig: je wilt graag vernieuwing, diversiteit, en afwisseling. Je houdt van al je verschillende talenten en je hebt een hekel aan routine. Kortom je bent blij met reuring in de tent. En toch…. met regelmaat wil je echt alleen zijn, niets vernieuwends doen. Dan wil je rust, geen mensen om je heen. Ook een hoogsensitieve HSS heeft last van overprikkeling. Dit gebeurt ook na leuke activiteiten!

Hoe kan dat toch?

Deze behoefte zit in je hoogsensitieve aard. Je raakt uiteraard van alle vernieuwing, verandering en reuring ook overprikkeld. Je brein heeft hersteltijd nodig. In deze video leg ik uit hoe dat kan en wat dat inhoudt.

En ben je nieuwsgierig geraakt naar de eigenschappen? Kijk dan ook even op mijn Youtubekanaal naar de video over de eigenschappen die bij hoogsensitiviteit horen of de video over de eigenschappen van een hoogsensitieve HSS.

En ook geef ik regelmatig een online Masterclass over de hoogsensitieve HSS.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: