• Anahata HSP HSS Coaching Amersfoort
  HSP & HSS Training
  Laat Rejection Sensitivity (afwijzingsgevoeligheid) niet jouw koers bepalen

Online Masterclass HSP/HSS en Rejection Sensitivity

Het brein van een hoogsensitief persoon is van nature gericht op anderen. De bedrading zorgt ervoor dat je veel affectieve en cognitieve empathie voor de ander hebt. Het is heel gemakkelijk om in de schoenen van de ander te gaan staan en mee te voelen en de ander te begrijpen.
Bij een deel van de hoogsensitieve personen is deze kwaliteit volledig doorgeschoten en heeft een afwijzingsgevoeligheid ontwikkeld. Er is hier geen sprake van empathie, maar van rejection sensitivity. 

Je bent dan bang dat je het niet goed doet of niet aardig wordt gevonden. Je doet van alles om deze angst uit te bannen. Je gaat allerlei aanpassingsgedrag vertonen om dit ongemakkelijke gevoel maar niet te hoeven voelen. Zo houd je ongemerkt je overprikkeling en onderprikkeling in stand. Je bent niet in staat om andere gezondere keuzes voor jezelf te maken. Je zelfzorg lukt niet goed.

Veel hoogsensitieve personen denken dat dit HSP is. Maar eigenlijk is dat niet zo. Je denkt namelijk altijd vanuit het perspectief van de ander en bent druk met de vraag: Vind jij mij ok. Als je in de kracht van HSP staat, ben je juist heel goed in het aanvoelen of je een klik met iemand hebt of niet. Daar ga je niet je best voor doen. Dat doe je alleen als je een afwijzingsgevoeligheid hebt. En dit is helemaal niet nodig en kost zoveel energie! Daarom geef ik deze masterclass. Ik ga je heel veel uitleggen en veel persoonlijke inzichten geven. Hoe meer mensen bewust zijn, hoe meer HSP en hoogsenstieve HSS beter hun hoogsenstieve creatieve kwaliteiten kunnen inzetten. Dat geeft veel meer blijheid, voldoening en zingeving! Doe je mee?


 • Rejection Sensitivity

 • Schijt aan de wereld

 • Externe Orientatie

Dan is het tijd om mee te doen met de online Masterclass De Hoogsensitieve HSS

Ik geef live online training waarin jij alles leert over rejection sensitivity. Ik behandel alle bovenstaande onderwerpen. Je kunt vanuit je luie stoel mijn training op je laptop of tablet volgen. En na afloop ontvang je de opname van de training, zodat je na die tijd nog rustig de masterclass terug kunt kijken.

Je komt tijdens de Masterclass erachter wat rejection sensitivity is en wat je eraan kan doen

 1. Door de theorie en onderbouwing over afwijzingsgevoeligheid.
 2. Sterker bewustzijn hoe de externe orientatie jou helpt en je ook in de weg zit
 3. Inzicht in jouw aanpassingsstrategie en gedrag
 4. De vragen die je mij live kunt stellen en die anderen mij stellen
 5. Wat je zou kunnen doen
 6. Mijn eigen bereidheid om mijn eigen ervaringen, de mooie en de minder mooie,  in alle kwetsbaarheid te delen.

Ik wil kennis delen! GEEN verkoopwebinar!

Ik wil mijn kennis over rejection sensitivity delen aan meer mensen dan het selecte groepje cursisten die bij mij training (kunnen) volgen. Ik vind dat iedereen moet weten over alle eigenschappen, kwaliteiten en valkuilen van hoogsensitiviteit. Ik wil de vele onzin die wordt verteld de wereld uit helpen. OOK bij jou gaan zoveel kwartjes vallen! Het is geen marketing lokkertje, je krijgt ECHT een inhoudelijke training. Om de training toegankelijk te houden voor veel mensen en te zorgen dat alleen serieuze geïnteresseerden zich inschrijven vraag ik slechts €25,-. Daarvoor heb jij ruim 1,5 uur inhoudelijke training vol met persoonlijke inzichten vanuit je luie stoel achter je eigen laptop of tablet. Er is een beperkt aantal 'stoelen' beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

Praktische informatie

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)