De Nieuwe Stad is continue in ontwikkeling. Op dit moment wordt er flink verbouwd. MBO Amersfoort zal vanaf het nieuwe schoolseizoen zijn intrek nemen in de Nieuwe Stad met o.a. de kappersopleiding. De verbouwingsoverlast recht onder mij, is van dien aard dat ik besloten heb om tijdelijk een andere ruimte te zoeken voor mijn praktijk. Schipper Bosch, de eigenaar van de Nieuwe Stad heeft met me mee gedacht en een prima plek voor me gevonden op de Grote Koppel 14. Ik ben sinds vandaag gevestigd op de zolderverdieping boven het restaurant Merlot. Een prima plek. Ik verwacht hier tot juni 2015 gevestigd te zijn en ga dan weer terug naar de oude Prodentfabriek.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)