Saskia Klaaysen HSP Professional van het jaar 2019

Op 29 november 2019 werd ik voor de tweede keer verkozen tot HSP Professional van het Jaar tijdens het jaarlijkse HSP Congres in de Reehorst in Ede. Ik was een van de vijf genomineerden in de categorie werk en bedrijfsleven. Op basis van het aantal stemmen, heb ik gewonnen.
Mijn reactie na afloop op social media:

YES I did it again!!!Totaaaaal overrompeld! Zo niet verwacht dit jaar. Hoe gaaf dat ik zo’n groot compliment krijg van mijn klanten, social media volgers en deelnemers van de live en online trainingen. Gewoon voor ‘mijn ding doen’. Hoe gaaf dat hoogsensitieve HSS en onderprikkeling nu op de kaart is gezet. Heerlijk om ook een workshop hierover te mogen geven. Ik kon nog weinig zinnigs zeggen bij de prijsuitreiking. Bekaf van twee dagen boeklancering en het HSPcongres. Bedankt Toni, Martina, Anna voor deze fantastische dag. Super bedankt voor alle stemmen!

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)