Saskia Klaaysen genomineerd als HSP Professional van het Jaar 2019

Wil je op mij stemmen?

Dolblij was ik afgelopen vrijdag toen ik ontdekte dat ik voor de tweede keer genomineerd ben als HSP Professional van het Jaar 2019. Het jaarlijkse landelijke HSP congres organiseert deze verkiezing. Dit keer ben ik genomineerd in de categorie werk. En WAUW wat een prachtige collega’s staan er in hetzelfde lijstje. Ik word er nog steeds stil van dat ik naast deze kanjers mag staan.

Ben jij blij met mijn online of live coaching en trainingen? Mijn masterclasses over onderprikkeling, HSS of rejection sensitivity. Heb jij het onderzoek naar HSP/HSS en onderprikkeling en de resultaten gewaardeerd? Ben je ook blij dat mijn boek “Prikkels bijten niet” verschijnt? Speciaal voor de hoogsensitieve personen die floreren bij diversiteit en variatie? Dan zou ik het super vinden als je jouw stem aan mij gunt. En aan de andere kant gun ik jouw stem ook aan mijn collega’s. Even goede vrienden 

Als je stemt kun je zelfs een kaartje winnen voor het HSP congres op 29 november 2019. Hier vind je de link. Alvast super bedankt voor je stem.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)