Saskia Klaaysen HSP Professional van het Jaar?

Wauw wat was het een verrassing vorige week toen ik het telefoontje kreeg van het HSP Congres. Ik ben door velen van jullie genomineerd als HSP Professional van het Jaar. Geweldig dat zoveel mensen mijn coaching, trainingen en artikelen over HSP & HSS, over- & onderprikkeling waarderen. Voor mij is het nu al feest! Nu begint er a la de Voice een grote stemronde. Iedereen mag zijn of haar stem uitbrengen op een van de mooie HSP Professionals die zijn genomineerd. Er is een grote diversiteit met vele bekende namen. Stiekem ben ik natuurlijk trots dat ik daar deel van mag uitmaken. En uiteraard waardeer ik het als je jouw stem op mij uitbrengt. Mijn koninginnenego wordt nog meer opgepoetst :-). En om het feest compleet te maken mag jij iemand nomineren voor de complete online training Omgaan met JOUW Hooggevoeligheid!

Breng hier je stem uit!

Liefs, Saskia

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: