Antoine van Staveren heeft een prachtige nieuw boek uitgegeven : Ik (h)erken dat ik hooggevoelig ben.Misschien op het eerste gezicht een kinderboek door de tekeningen, maar het is juist bedoeld voor volwassenen die via beeld makkelijker in het gevoel kunnen zakken.

Het is een boek vol gevoelsplaten waarin hij door middel van beeld de innerlijke kinddelen in onszelf toont die nog niet altijd even makkelijk te accepteren en te erkennen zijn. Door ze te tonen, komt er beweging in waarbij je uitgenodigd wordt om jezelf te zijn, onafhankelijk van je gedachten over wat wel en niet mag.

Een aanrader voor iedereen die zijn of haar hoogsensitiviteit nog niet altijd (h)erkent door bijvoorbeeld rejection sensitivity. Wil je het boek bestellen? (ik heb geen aandelen en ik word niet betaald voor deze review ;-)) Dat kan bij: https://www.elikser.nl/ik-h-erken-dat-ik-hooggevoelig-ben.htm

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: