Review Hoogsensitief Ouderschap.

Regelmatig geef ik een review op producten die HSP gerelateerd zijn. Dit keer een boek over opvoeding en kinderen: het boek Hoogsensitief Ouderschap van Bieke Geenen. Want opvoeding van hoogsensitieve kinderen als hoogsensitieve ouder is bij tijden een uitdagende combinatie. Ik had het voor geen goud willen missen, maar er is altijd wel iemand onder- of overprikkeld :-).

Het is een heerlijk oprecht en herkenbaar boek over hoogsensitief Ouderschap. Bieke geeft praktische handvaten voor 9 triggers die je als hoogsensitieve ouder uit balans kunnen brengen, zoals bijvoorbeeld overprikkeling, kritiek, dominantie en rechtvaardigheid.

Tijdens het lezen dacht ik continue, wat was het fijn geweest als ik dit boek had gehad toen mijn kinderen 3 waren. Ik herkende continue de uitdagingen. Ze zijn nu 15 en 12 jaar. Veel wat in het boek staat heb ik met vallen en opstaan geleerd, maar ik gun ieder hoogsensitief gezin om de uitdagingen voor te kunnen zijn met dit boek! Je leert jezelf en je hoogsensitieve kind zoveel beter kennen!

Ik maak deze reviews op eigen initiatief en ik heb geen aandelen in dit boek. Ik word niet betaald voor deze review.

Wil je het boek bestellen? Dat kan hier bij Bieke Geenen zelf (zo ontvangt zij de gehele opbrengst van het boek).

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: