Het kleine egeltje is onderprikkeld van Marit Goessens is het eerste kinderboekje dat ik ken dat ingaat op mentale onderprikkeling en wat je dan kan doen. Dus dat moet ik zeker even met jullie delen, want zoals jullie weten is het mijn missie om zoveel mogelijk mensen te vertellen over mentale onderprikkeling. Het boekje is geschikt voor kinderen tot ongeveer 6 jaar en is leuk om samen te lezen en onderprikkeling uit te lezen. Dus prima voor ouders, coaches, therapeuten en onderwijzers.

Het egeltje Vieve gaat voor het eerst naar school en haar stekeltjes tintelen van plezier. Ze wordt uitgedaagd en maakt allemaal dingen voor het eerst mee. Maar hoe langer ze naar school gaat, hoe minder plezier en langzamerhand vallen haar stekeltjes uit. Ze is onderprikkeld. Wat gaat ze doen?

Ik word niet betaald voor deze review en heb geen aandelen in dit boekje :-). Ik vind het leuk om producten, die gerelateerd zijn aan HSP-HSS waar ik enthousiast over ben, te delen.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: