Een bijzonder avontuur van kleine avontuurlijke Lise en een beetje angstige hommel Adriaan van Monique Small en Edith De Wit. Een boekje voor sensitieve kinderen en hun ouders, leerkrachten of kindercoaches. 
Het boekje is heel zintuiglijk geschreven vol met metaforen uit de dierenwereld. Een boekje over avontuur, vrijheid, plezier maar ook omgaan met emoties als angst, verdriet en boosheid. Ik raakte in vervoering van dit mooie boekje. Het boek is te koop bij Sunshine Stories.
Ik word overigens niet betaald voor deze review en heb geen aandelen in dit boekje :-). Ik vind het leuk om producten, die gerelateerd zijn aan HSP-HSS waar ik enthousiast over ben, te delen.

Het boek is te koop bij Sunshine Stories

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: