Deze video geeft een review op het boek Gevangen in Gevoel van Patrick van der Wal. Patrick schreef dit indrukwekkende boek om meer bekendheid te geven aan hoogsensitiviteit binnen de ‘harde’ beroepen, zoals defensie en politie.

Onderwaardering hoogsensitiviteit

Gevangen in gevoel breekt een lans voor hoogsensitiviteit in gevaarlijke situaties. Juist kwaliteiten als empathie en intuïtie worden onder gewaardeerd, maar zijn cruciaal in deze bedrijfstak. Hij breekt een lans voor iedereen die in deze beroepen angst en gevoel maskeert om maar vooral geen watje gevonden te worden.

Afwijzingsgevoeligheid en ego loslaten

Patrick van der Wal pleit ervoor om het ego van de sterke man of vrouw los te laten en ruimte te bieden voor gevoel. In zijn ervaringsverhaal vind je indrukwekkende verhalen van een HSP-HSS in oorlogsgebied, hij vertelt zijn ervaring met afwijzingsgevoeligheid in de liefde en in het werk, hoe je ego mag loslaten hierin en hij beschrijft hoe hij zijn gevoelens probeerde te verdoven met het zoeken van avontuur en extreme situaties. Hij is met zijn verhaal de situatie binnen de politie en defensie aan het veranderen.

Het boek kopen?

Deze missie is de moeite waard om te steunen! Dus wil je het boek Gevangen in Gevoel kopen?
Dan vraag ik je om dat rechtstreeks bij Patrick te doen, zodat hij ook het meest profiteert van zijn werk en niet onze grootgrutter BOL.

Overigens heb ik geen aandelen in dit boek. Dit is een vrijwillige, onbetaalde review ;-).

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: