Ben jij bang wat anderen vinden? Bang om niet aan de verwachtingen te voldoen? Ben jij een pleaser of een perfectionist om dit te ondervangen? En vertoon je dit gedrag automatisch zonder dat je nadenkt? Alsof het een reflex is? Dat kan veroorzaakt worden door rejection sensitivity (afwijzingsgevoeligheid)! 

PODCAST De Bovenkamer over Afwijzingsgevoeligheid

Onlangs werd ik door Cathelijne Wildervanck van ADHD Centrum Nederland en NLP Instituut de Eerste Verdieping in haar Podcast de Bovenkamer geïnterviewd over afwijzingsgevoeligheid. Wanneer is het normaal menselijk gedrag en wanneer wordt het een ‘ding’? Luister de Podcast van de Bovenkamer via 

Podcast Rejection Sensitivity van de Bovenkamer Cathelijne Wildervanck en Saskia Klaaysen

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: