HSP & Werk

Onlangs werd ik nog een keer geïnterviewd. Dit keer tijdens de Podcast van HSP & Werk van Esther Kaastra. Zij is een van mijn zeer gewaardeerde collega-HSP-ondernemers. Zij is gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding voor hoogsensitieve professionals en biedt waardevolle trajecten op dit gebied. Ze interviewde mij over mijn loopbaan.

In de Podcast hebben we het uiteraard eerst over de kenmerken van de hoogsensitieve HSS.
En daarna wordt het een veel persoonlijker interview over mijn eigen schooltijd en loopbaan. Er komt veel voorbij: pesten, perfectionisme en burn-out, verveling en Bore-out, de rol van rejection sensitivity… Als je het allemaal op een rij zet, lijkt het soms een wonder dat ik nog zo goed mijn eigen leven heb vorm gegeven.

Mijn loopbaan kenmerkt zich: van ‘crash naar crash’ . Ongetwijfeld herkenbaar voor veel vastgelopen hoogsensitieve High Sensation Seekers. Ondernemerschap was mijn redding. Eindelijk heb ik een modus gevonden om te floreren en al mijn talenten in de wereld neer te zetten.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: