• Anahata HSP HSS Coaching Amersfoort
    Confucius
    "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall."

ZZP-er - Coaching voor persoonlijk ondernemerschap

Een zelfstandige zonder personeel identificeert zich vaak met zijn bedrijf. Coaching voor zzp-ers heeft dus direct effect op het bedrijf. Het bedrijf biedt de mogelijkheid om te werken op een manier die bij je past. Je bedrijf is daarbij vaak het voertuig om vrijheid en ruimte te hebben om je persoonlijke ambities te realiseren. Jouw persoonlijkheid en je kwaliteiten maken jou uniek en de reden waarom mensen met jouw bedrijf in zee willen gaan. Jij bent zelf het merk van je onderneming. Jouw onderneming groeit met jouw persoonlijke ontwikkeling mee. Het is heel logisch dat het leren van nieuwe vaardigheden of vakkennis direct een verandering in jouw product teweeg brengt. Maar ook persoonlijke ontwikkeling waarbij jij meer van jezelf laat zien als persoon of jezelf ruimte gunt om een andere richting op te gaan, heeft invloed op jouw geluk, maar ook op jouw bedrijf. Een gelukkig, tevreden mens is immers veel energieker en dus productiever.

Zelfstandig ondernemerschap brengt echter ook valkuilen met zich mee. Omdat je in je broodwinning direct van je klant afhankelijk bent, kan je je soms te veel richten op de wensen en behoeften van de klant. Je eigen behoeftes parkeer je ongemerkt. Of je behoefte aan zekerheid, succes en waardering  maken dat je niet de richting op gaat die je eigenlijk wilt. Je durft niet (meer) te vertrouwen op je intuïtie. Je overschreeuwt met je ratio je gevoel. Je blijft in je comfortzone.Hierdoor kan je risico’s en je persoonlijke angsten en twijfels gaan mijden die wel noodzakelijk zijn om jou te laten groeien in de richting die hart je eigenlijk ingeeft. Zzp-ers hebben als geen ander persoonlijke belemmeringen en beren te overwinnen. Er is niemand die op dat moment in het bedrijf jou een spiegel voorhoudt of waar je eens goed mee kan klankborden om je wereld en visie te verbreden. Het gevaar om in herhalende gedragspatronen te vervallen is aanzienlijk. Dat kan maken dat je je minder gelukkig in je eigen bedrijf gaat voelen. Coaching voor zzp-ers haakt hierop in. In ondernemerschap maak je dagelijks keuzes, het is aan jou of je de wereld en je twijfels jouw keuzes laat bepalen. Of dat je eerlijk in de spiegel kijkt om te zien wat er nodig is om je hart te blijven volgen in je eigen bedrijf.

 


Aanleidingen

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)