• Anahata HSP HSS Coaching Amersfoort
    Warren Bennis
    "Becoming a leader is synonymous with becoming yourself. It is precisely that simple, and it is also that difficult."

Ondernemers - Coaching voor authentiek ondernemerschap

Jij vormt samen met je management en medewerkers de ziel van je bedrijf. De koers en richting die het bedrijf vaart is afhankelijk van jouw leiderschap. Een ondernemer maakt zakelijke keuzes op basis van kennis, ervaring, maar meestal ook via een innerlijk kompas. Voor een goed werkend innerlijk kompas is het belangrijk dat ratio en gevoel in balans zijn. Dat maakt jou een authentiek ondernemer, een gelukkig mens en heb je een bedrijf die jou blijft passen als een jas.

We zijn allemaal geneigd onze intuïtie te overschreeuwen met allerlei onbewust aangeleerde overtuigingen, waarden en (familie)patronen die we in het leven belangrijk zijn gaan vinden. Denk bijvoorbeeld aan status, harmonie, zekerheid, onkwetsbaarheid, populariteit, aardig zijn of perfect zijn. Vaak ben je onbewust oncomfortabele gevoelens aan het vermijden. Ook je management, medewerkers, de bank, je klanten, leveranciers of andere partijen hebben onbewust in meer of mindere mate invloed op jou. Soms meer dan je lief is. Al deze zaken kunnen jou beperken in je leider- & ondernemerschap, de groei of ontwikkeling van het bedrijf. Iedere ondernemer heeft een eigen waardenpatroon. Het is belangrijk om te weten welke waarden voor jou behulpzaam zijn (energizers) welke beperken (energievreters).

Ik help je om ratio en gevoel in balans te brengen, zodat je jouw bedrijf op een voor jou authentieke manier kunt runnen. Je kunt je visie, je droom en behoeftes manifesteren in de realiteit. Je bent vrijer en voelt meer ruimte om andere keuzes te maken in het bedrijf of in je privé-leven. Persoonlijke en zakelijke groei en ontwikkeling gaan hand in hand.


Aanleidingen

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)