• Roald Dahl
    "above all, watch with glittering eyes the whole world around you because the greatest secrets are always hiding in the most unlikely places. those who don't believe in magic will never find it."

Personal Coaching

Personal Coaching bij Anahata is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan persoonlijke ontwikkeling, een spiegel en een motiverende coach. Zo boor je je passies aan, realiseer je ambities, laat je belemmerende overtuigingen, herhalende patronen of emoties los. Je brengt je over- en onderprikkeling in balans. Er ontstaat meer balans tussen je gevoel & je ratio. Je bent meer jezelf, past je minder aan, hebt minder stress en je gaat meer op je intuïtie en eigen behoeftes vertrouwen. Anahata is gespecialiseerd in hoogsensitiviteit en heeft bijzondere affiniteit met coaching van ondernemers & ZZP-ers. 

We bieden coaching op maat voor:

  • particulieren,
  • ondernemers,
  • ZZP-ers,
  • managers,
  • medewerkers.

Ieder vanuit hun eigen vraagstuk en behoefte. Binnen het ondernemerschap heb ik het meeste affiniteit met  ZZP-ers of ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf en hun onderneming. Daarnaast heb ik ook ruime ervaring met coaching van teams & managers in managementorganisaties en in de non-profit sector, zoals het onderwijs en de overheid. Per doelgroep zijn er verschillende aandachtspunten in de coaching en ook de aanleidingen kunnen verschillen. Ieder vanuit hun eigen vraagstuk en behoefte. Binnen het ondernemerschap heb ik het meeste affiniteit met  ZZP-ers of ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf en hun onderneming. Daarnaast heb ik ook ruime ervaring met coaching van teams & managers in managementorganisaties en in de non-profit sector, zoals het onderwijs en de overheid. Per doelgroep zijn er verschillende aandachtspunten in de coaching en ook de aanleidingen kunnen verschillen.