Het team van Anahata personal coaching

Ons team bestaat uit Saskia Klaaysen, Anita Winchester en Hanneke van der Voort. Het team wordt secretarieel ondersteund door onze klantvriendelijke topper Ingrid Hilgeman. Anahata werkt als netwerkorganisatie vanuit de praktijken in Amersfoort, Amsterdam & Eindhoven. Samen hebben we veel kennis, specialismen en ervaringsdeskundigheid in huis. En kunnen we in de regio's Amersfoort, Amsterdam & Eindhoven HSP & HSS coaching aanbieden. Zowel privé als zakelijk gerelateerd. We werken met particulieren, ondernemers, zzp-ers en medewerkers. We zijn al jaren een stevige coachingspartner voor vele grote en middelgrote bedrijven.

Klik op de namen voor een persoonlijk profiel met de vaardigheden en specialismes van onze coaches, hun visie & persoonlijke verhaal. 

Saskia Klaaysen HSP HSS Coach Amersfoort Anahata HSP Training

Saskia is sinds 2008 eigenaar van Anahata Personal Coaching en sinds 2016 van HSPtraining. Onlangs heeft ze HSP at Work opgericht. De drijfveer van Saskia is dat iedere HSP-er zichzelf kan zijn en de HSP kwaliteiten tot bloei mogen komen. Ze coacht met veel empathie, humor & nuchterheid. Ze is ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in HSP/HSS, ondernemerschap en over- & onderprikkeling. Ze heeft diverse live & online HSP trainingen ontwikkeld. Ze blogt voor Mynd.nu. Lees de visie, het verhaal en de vaardigheden van Saskia verder in haar persoonlijke profiel.

Anita Winchester HSP HSS Coach

Anita werkt sinds 2015 voor Anahata vanuit haar praktijk in Diemen en 1 dag in de week in Amersfoort. Anita coacht met empathie, warmte en humor. Volledig en krachtig zijn wie je bent, is waar het haar om gaat. Ze is ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in HSP, persoonlijke ontwikkeling en burn-out behandeling. Daarnaast is Anita gecertificeerd NLP trainer en trainer Realdrives. Lees de visie, het verhaal en de vaardigheden van Anita verder in haar persoonlijke profiel.


Hanneke van der Voort HSP HSS Coach

Hanneke werkt sinds 2018 voor Anahata. Ze coacht met humor, uitdaging, empathie en grote alertheid op jouw patronen. Hanneke is ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in emotionele intensiteit, trauma en onbewuste innerlijke processen. Daarnaast is Hanneke een gecertificeerd trainer en traint met bevlogenheid coaches en therapeuten. Lees de visie, het verhaal en de vaardigheden van Hanneke verder in haar persoonlijke profiel

Ingrid Hilgeman secretariaat Anahata

Ingrid Hilgeman is onze steun en toeverlaat op het secretariaat. Betrokkenheid, klantvriendelijkheid en empathie zijn kernwoorden die haar typeren. Klik op haar naam onder de foto als je graag een afspraak wilt maken, informatie wilt opvragen, een intakegesprek wilt plannen of jezelf wilt aanmelden voor een training. Ingrid helpt je graag verder! Ze neemt altijd binnen 24 uur contact met je op.


Renate Hoen HSP HSS Coach Regio Utrecht Driebergen

Renate Hoen werkt sinds oktober 2018 voor Anahata vanuit Amersfoort en haar praktijk in Driebergen. Renate coacht met empathie, rust, warmte, scherpte en nuchterheid. De drijfveer van Renate is dat iedereen zijn eigen aard herkent en erkent. Je leven leiden wat bij je past zodat je energie krijgt in je kracht staat. Renate is ervaringsdeskundige en begeleid al jaren mensen met HSP, perfectionisme en burn-out klachten. Niet altijd had dit ook de naam dat ik me hierop profileerde, maar de ervaring leert dat je aantrekt wat bij je past als coach. Daarnaast is Renate trainer en teamcoach, intervisor en begeleid ze mensen in relaties. Ze leidt coaches op als supervisor binnen de coachopleiding voor volwassenen en jongeren en de Body & Mind Language opleiding.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis online minicursus JOUW hooggevoeligheid 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)