Het team van Anahata personal coaching

Ons team bestaat uit Saskia Klaaysen, Anita Winchester, Hanneke van der Voort, Fokje Westerling, Claudia Beekman en Jet Menkveld. Het team wordt secretarieel ondersteund door onze klantvriendelijke topper Ingrid Hilgeman. Anahata werkt als netwerkorganisatie vanuit de praktijken in de regio's Amersfoort, Amsterdam, Eindhoven, Grongingen, Utrecht & Nijmegen. Samen hebben we veel kennis, specialismen en ervaringsdeskundigheid in huis. En kunnen we in de regio's Amersfoort, Amsterdam & Eindhoven HSP & HSS coaching aanbieden. Zowel privé als zakelijk gerelateerd. We werken met particulieren, ondernemers, zzp-ers en medewerkers. We zijn al jaren een stevige coachingspartner voor vele grote en middelgrote bedrijven.

Klik op de namen voor een persoonlijk profiel met de vaardigheden en specialismes van onze coaches, hun visie & persoonlijke verhaal. 

Saskia Klaaysen HSP HSS Coach Amersfoort Anahata HSP Training

Saskia is sinds 2008 eigenaar van Anahata Personal Coaching en sinds 2016 van HSPtraining. Onlangs heeft ze HSP at Work opgericht. De drijfveer van Saskia is dat iedere HSP-er zichzelf kan zijn en de HSP kwaliteiten tot bloei mogen komen. Ze coacht met veel empathie, humor & nuchterheid. Ze is ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in HSP/HSS, ondernemerschap en over- & onderprikkeling. Ze heeft diverse live & online HSP trainingen ontwikkeld. Ze blogt voor Mynd.nu. Lees de visie, het verhaal en de vaardigheden van Saskia verder in haar persoonlijke profiel.

Hanneke van der Voort HSP HSS Coach

Hanneke werkt sinds 2018 voor Anahata. Ze coacht met humor, uitdaging, empathie en grote alertheid op jouw patronen. Hanneke is ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in emotionele intensiteit, trauma en onbewuste innerlijke processen. Daarnaast is Hanneke een gecertificeerd trainer en traint met bevlogenheid coaches en therapeuten. Lees de visie, het verhaal en de vaardigheden van Hanneke verder in haar persoonlijke profiel


Ingrid Hilgeman secretariaat Anahata personal coaching

Ingrid Hilgeman is onze steun en toeverlaat op het secretariaat. Betrokkenheid, klantvriendelijkheid en empathie zijn kernwoorden die haar typeren. Klik op haar naam onder de foto als je graag een afspraak wilt maken, informatie wilt opvragen, een intakegesprek wilt plannen of jezelf wilt aanmelden voor een training. Ingrid helpt je graag verder! Ze neemt altijd binnen 24 uur contact met je op.

Fokje Westerling HSP HSS Coach Groningen

Fokje werkt sinds 2018 voor Anahata. Ze coacht met warmte, humor en rust. Fokje is ervaringsdeskundige HSP/HSS en heeft een groot kennisbereik door de vele opleidingen die ze heeft gevolgd. Ze is onder andere gespecialiseerd in trauma verwerking, neuropsychologie, communicatie, mindfullness & zelfcompassie. Daarnaast is Fokje een gecertificeerd Mindfulness & Zelfcompassie trainer en traint ze trainers. Daarnaast schrijft ze columns. Lees de visie, het verhaal en de vaardigheden van Fokje verder in haar persoonlijke profiel


Claudia Beekman HSS HSP Coach

Claudia werkt sinds 2018 voor HSP at Work vanuit haar praktijk nabij Nijmegen. Claudia coacht met haar sterke intuïtie to the point, confronterend met humor. Ze heeft veel ervaring in het onderwijs als leerkracht in het (speciaal) basisonderwijs, IB-er, RT-er en als adviseur bij een onderwijskundig adviesbureau. Ze is ervaringsdeskundige en gespecialiseerd in HSP in combinatie met hoogbegaafdheid en het in balans brengen van ratio & gevoel/intuïtie. Lees de visie, het verhaal en de vaardigheden van Claudia verder in haar persoonlijke profiel.


Jet werkt sinds 2019 voor Anahata. Ze coacht en geeft therapie met haar twee prachtig sensitieve paarden Dizzy & Caron. Hiervoor heeft ze jarenlange specialistische trainingen gevolgd. Ze is als geen ander in staat om de paarden met jou en je vraag te laten zijn, zodat jij zelf de inzichten die de paarden geven te ervaren, betekenis te geven en te doorvoelen. Jet is ervaringsdeskundig HSP. Ze is gespecialiseerd in het coachen bij hoogsensitiviteit, angsten, zelfbeeld & zelfvertrouwen en eetstoornissen bij (jong)volwassenen. Ze werkt vanuit haar wei en stal in Leersum.


Hedy van Ophem HSP HSS Coach Hoorn Amsterdam Anahata personal coaching HSP at Work

Hedy werkt sinds september 2019 voor Anahata personal coaching vanuit haar praktijk in Hoorn. Ze is een gecertificeerd kinder- en gezinscoach en gespecialiseerd in HSP en hoogsensitieve HSS. Daarnaast is ze een ervaringsdeskundige hoogsensitieve HSS. Hedy coacht vanuit oprechte betrokkenheid, warmte en rust. Binnenkort meer informatie over Hedy

Renate Hoen HSP HSS Coach Regio Utrecht Driebergen

Renate Hoen werkt sinds oktober 2018 voor Anahata vanuit haar praktijk in Driebergen. Renate coacht met empathie, rust, warmte, scherpte en nuchterheid. De drijfveer van Renate is dat iedereen zijn eigen aard herkent en erkent. Je leven leiden wat bij je past zodat je energie krijgt in je kracht staat. Renate is ervaringsdeskundige en begeleid al jaren mensen met HSP, perfectionisme en burn-out klachten. Niet altijd had dit ook de naam dat ik me hierop profileerde, maar de ervaring leert dat je aantrekt wat bij je past als coach. Daarnaast is Renate trainer en teamcoach, intervisor en begeleid ze mensen in relaties. Ze leidt coaches op als supervisor binnen de coachopleiding voor volwassenen en jongeren en de Body & Mind Language opleiding.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)