• De Nieuwe Stad
    "Een droom in wording"

Over Anahata

Waarom de Kolibrie?

 

De kolibrie is een prachtig snel en veel kleurig vogeltje (net als hoogsensitieve personen ;-)) . De kolibrie staat symbool voor onafhankelijkheid, optimisme, vreugdevol leven en verwezenlijken van het onmogelijke. De kolibrie staat voor acceptatie en leert je op zoek te gaan naar dat wat jou blij en gelukkig maakt. Dit vogeltje laat je hart open gaan. Bij de oorspronkelijke Amerikanen staat de kolibrie ook symbool voor concentratie, overzicht en waarheid. Helemaal passend bij Anahata.

Holistisch wereldbeeld

Anahata heeft een holistisch wereldbeeld: ons gedrag wordt bepaald door hoe we denken, hoe we ons voelen en het grotere systeem waarvan we deel uitmaken. Jij functioneert op het werk en thuis onder invloed van het krachtenveld van je omgeving, zoals bijvoorbeeld je werkkring, je gezin en familie. Gedurende het leven heb je je aangepast aan de omgeving en heb je jouw wezenlijke zelf aangepast en een persoonlijkheid gevormd die je ver in het leven heeft gebracht. Vaak is er een moment in het leven waar je weer meer jezelf, je wezenlijke zelf of ziel wilt tonen en laten horen. De coaches van Anahata helpen je daarbij.


Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)