• De Nieuwe Stad
    "Een droom in wording"

Over Anahata

Anahata – Sanskriet voor onkwetsbaar, fris, evenwichtig - is de naam voor het hartchakra: ons gevoelscentrum op het borstbeen, bij de hartstreek. Het hartchakra zorgt onder meer voor balans tussen lichaam en geest, hoofd en hart, denken en gevoel. Het wordt de zetel van de ziel genoemd, de plek waar je balans in je leven(sgevoel) ervaart. 

Anahata Personal Coaching staat voor jezelf zijn, balans en groei in je leven en is opgericht door mij, Saskia Klaaysen. Mijn kracht is de rustige, individuele, persoonlijke begeleiding met op zijn tijd de nodige nuchtere relativering en humor. Ik ben gecertificeerd NLP, NLP Health, Systemisch en Energy coach en heb daarnaast veel kennis en ervaring opgedaan bij diverse organisaties, bedrijven en het (HBO)onderwijs. De praktijk is gevestigd in Amersfoort. Trainingen worden op maat en regelmatig op locatie verzorgd.

 

Waarom de Kolibrie?

 

De kolibrie is een prachtig snel en veel kleurig vogeltje (net als HSP-ers ;-)) . De kolibrie staat symbool voor onafhankelijkheid, optimisme, vreugdevol leven en verwezenlijken van het onmogelijke. De kolibrie staat voor acceptatie en leert je op zoek te gaan naar dat wat jou blij en gelukkig maakt. Dit vogeltje laat je hart open gaan. Bij de oorspronkelijke Amerikanen staat de kolibrie ook symbool voor concentratie, overzicht en waarheid. Helemaal passend bij Anahata.

Holistisch wereldbeeld

Ik heb een holistisch wereldbeeld: ons gedrag wordt bepaald door hoe we denken, hoe we ons voelen en het grotere systeem waarvan we deel uitmaken. Jij functioneert op het werk en thuis onder invloed van het krachtenveld van je omgeving, zoals bijvoorbeeld je werkkring, je gezin en familie. Gedurende het leven heb je je aangepast aan de omgeving en heb je jouw wezenlijke zelf aangepast en een persoonlijkheid gevormd die je ver in het leven heeft gebracht. Vaak is er een moment in het leven waar je weer meer jezelf, je wezenlijke zelf of ziel wilt tonen en laten horen. Ik help je daarbij.


Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)