Online training In 7 stappen Omgaan met JOUW hooggevoeligheid

Op 4 april lanceer ik de nieuwe online trainingsomgeving www.hsptraining.nl. Hier kun je op je gemak van achter je eigen laptop, tablet of pc de uitgebreide training ‘In 7 stappen omgaan met JOUW hooggevoeligheid’ volgen.

Deze online training bestaat uit een besloten online leeromgeving met verhelderende videolessen, oefeningen op mp3, een e-(werk)boek met theorie en oefeningen, animatiefilmpjes, een besloten facebookgroep en meer persoonlijke begeleiding bij de Plus en VIP variant. Al het studiemateriaal is te downloaden.

Tot 20 maart kan je gebruik maken van een flinke introductiekorting van minimaal 150 euro bij de Thuisstudie en de PLUS variant, tot maximaal 250 euro bij de VIP variant.

Je krijgt de tijd om het te laten bezinken en nog eens te bekijken, te luisteren of te voelen. Op jouw manier, op jouw tempo.  Wil je meer informatie? Lees dan hier verder.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: