De najaarsnieuwsbrief is uit!  Vol met nieuws over Anahata personal coaching, Anahata Mens in Onderneming, het cursusaanbod, Anita Winchester en nieuws over de vergoedingen van VGZ.

Een bijzonder opgenomen nieuwtje die ik hier graag nog even uitlicht: Op 13 september om 15.15 wordt de documentaire over de Nieuwe Stad nog een keer vertoond in theater Onze Lieve Vrouw. Het is een humoristische, integer gemaakte documentaire over het bijzondere gebied waar ik mijn praktijk heb. Projectontwikkelaars, eigenaren, gemeente en ondernemers (waaronder ik) aan het woord over de proeftuin waar dromen uit komen :-). Het organisch ontwikkelen van een gebied is nog niet zo makkelijk!

Benieuwd naar de nieuwsbrief? Lees dan hier verder.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)