HSP congres 2019 Ede

Wil jij met 15% korting op 29 november naar het derde HSP congres in Ede? Je kunt als contact van mij tot 1 augustus met kortingscode SK175 een ticket kopen voor 209,95 in plaats van 247 euro. PLUS een video van de twee eerdere congressen voor 50 euro. Dit jaar is het thema HSP van label naar meerwaarde. Sprekers zijn Esther Bergsma, Micahel Portzky, Elke van Hoof en Bianca Acevedo. Ik verheug me erg op de workshop van Bianca Acevedo, want zij heeft heel veel feiten over het HSPbrein bewezen met fMRI scans.
Tot mijn grote vreugde mag ik een verdiepende workshop over HSP & onderprikkeling geven. Uiteraard vind ik dat geweldig. Ik hoop dan ook mijn nieuwe boek te kunnen presenteren. Zie ik je de 29e november?

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)