Om het jaar toch nog wat feestelijk af te sluiten verloot ik 8 boeken Prikkels bijten niet! uit de overbodige voorraad. Voor jezelf of voor iemand die jij het gunt. Dit doe ik op Youtube, bekijk het filmpje, abonneer je op het kanaal, like het bericht en schrijf in de commentaren een reactie voor jezelf of wie jij het boek gunt. 

Verder wil ik weinig woorden vuil maken aan dit rare jaar vol Coronashit tussen de mooie momenten door. Dit jaar was te veel gedoe, emotionele rollercoasters en negatieve energie voor mij. 

Ik kijk heel graag vooruit naar een veel fijner, gezelliger, liefdevoller, enthousiaster, prikkelzoekend 2021. Waarin we elkaar weer fijn kunnen knuffelen en in nabijheid elkaar onbezorgd kunnen zien, gezellig een terrasje kunnen pakken, theater, bioscopen of leuke festivals kunnen bezoeken. 
En in tussentijd maken we er maar wat van in kleine kring en in de buitenlucht. Zorg voor veel beweging, en een bulderende lach, dat gaat onderprikkeling in deze tijden echt tegen! In mijn Instagramstory van vandaag zie je in ieder geval weer een fijne filmblooper :-). Hopelijk tovert dat ook een lach op jouw gezicht.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: