• Saskia Klaaysen HSP HSS en Werk Coaching & Training Amersfoort

Instagram linkjes

Evenementen

 • 14 maart boekpresentatie in de Marichi-shop Appingedam

  Op zaterdag 14 maart 2020 geeft Saskia Klaaysen twee boekpresentaties in de Marichi-shop in Appingedam. Wil jij graag live erbij zijn? Dat kan. Om 11 en 14 uur geeft Saskia een presentatie en is het mogelijk haar vragen te stellen, het boek aan te schaffen en indien gewenst te laten signeren.

  De belangrijkste missie van Saskia is dat de kennis over hoogsensitiviteit en hoogsensitieve HSS toeneemt. Daarom heeft dit een belangrijke plaats tijdens de boekpresentatie.

  Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in de winkel. Vol=vol.

Blogs

 • Wat ga je nu doen?

  En wat ga je nu doen?” Dat is geloof ik op dit moment de meest gestelde vraag die mensen aan me stellen nu het boek af is. Om heel eerlijk te zijn vroeg ik me dat in de kerstvakantie ook even af. Maar het bleef stil in mij. Ik weet het eigenlijk niet. Ideetjes genoeg, maar nog geen drive. 

  Ik ken mijn neiging om doorrrrr te gaan en weer wat nieuws te verzinnen maar al te goed. Want o jee, ik wil me uiteraard niet gaan vervelen. 
  Maar dit keer merkte ik steeds weerstand bij die vraag. Alsof ik net bevallen was en de mensen me vroegen: “en wanneer komt de tweede?”. Lees meer

 • Denken..denken...denken

  Wist jij dat een kwart van de HSP en een derde van de hoogsensitieve HSS onderprikkeld rond loopt op het werk? Dit bleek uit mijn grootschalig onderzoek in 2018. Her merendeel heeft een passieve manier om om te gaan met onderprikkeling. Meer lezen?

Boek Prikkels bijten niet!

 • Informatie over Prikkels bijten niet!

  Prikkels bijten niet! brengt uitgebreide kennis en praktijkvoorbeelden over hoogsensitiviteit en de vier extra eigenschappen van hoogsensitieve HSS komen uitgebreid aan bod.

  Prikkels bijten niet! geeft bewustwording, zelfacceptatie en is een praktische wegwijzer. Het hoogsensitieve HSS-kompas is een verklaringsmodel voor het tegenstrijdige gedrag van een hoogsensitieve HSS.

  Prikkels bijten niet! is een diepgaand boek voor hoogsensitieve HSS, hun omgeving en coaches of therapeuten die hoogsensitieve HSS beter willen begrijpen en begeleiden. Het boek is gedegen onderbouwd met theorie, onderzoeksgegevens en de ervaringsdeskundigheid van Saskia Klaaysen.

 • Bestel Prikkels bijten niet!

  Het boek Prikkels bijten niet! is te koop bij de (online) boekhandel en in mijn webshop Prikkels bijten niet!. Het boek wordt zonder verzendkosten binnen 24 uur verzonden. De opbrengst gaat dan volledig naar de auteur Saskia Klaaysen.

Video/ vlogs

Podcasts

Trainingen

Gratis Trainingen

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)