• Anahata HSP HSS Coaching Amersfoort
  HSP & HSS Training
  Laat Rejection Sensitivity (afwijzingsgevoeligheid) niet jouw koers bepalen

Online Masterclass HSP/HSS en Rejection Sensitivity

Het brein van een hoogsensitief persoon is van nature gericht op anderen. De bedrading zorgt ervoor dat je veel affectieve en cognitieve empathie voor de ander hebt. Het is heel gemakkelijk om in de schoenen van de ander te gaan staan en mee te voelen en de ander te begrijpen.
Bij een deel van de hoogsensitieve personen is deze kwaliteit volledig doorgeschoten en heeft een afwijzingsgevoeligheid ontwikkeld. Er is hier geen sprake van empathie, maar van rejection sensitivity. 

Je bent dan bang dat je het niet goed doet of niet aardig wordt gevonden. Je doet van alles om deze angst uit te bannen. Je gaat allerlei aanpassingsgedrag vertonen om dit ongemakkelijke gevoel maar niet te hoeven voelen. Zo houd je ongemerkt je overprikkeling en onderprikkeling in stand. Je bent niet in staat om andere gezondere keuzes voor jezelf te maken. Je zelfzorg lukt niet goed.

Veel hoogsensitieve personen denken dat dit HSP is. Maar eigenlijk is dat niet zo. Je denkt namelijk altijd vanuit het perspectief van de ander en bent druk met de vraag: Vind jij mij ok. Als je in de kracht van HSP staat, ben je juist heel goed in het aanvoelen of je een klik met iemand hebt of niet. Daar ga je niet je best voor doen. Dat doe je alleen als je een afwijzingsgevoeligheid hebt. En dit is helemaal niet nodig en kost zoveel energie! Daarom geef ik deze masterclass. Ik ga je heel veel uitleggen en veel persoonlijke inzichten geven. Hoe meer mensen bewust zijn, hoe meer HSP en hoogsenstieve HSS beter hun hoogsenstieve creatieve kwaliteiten kunnen inzetten. Dat geeft veel meer blijheid, voldoening en zingeving! Doe je mee?


 • Rejection Sensitivity

 • Schijt aan de wereld

 • Externe Orientatie

Dan is het tijd om mee te doen met de online Masterclass De Hoogsensitieve HSS

Ik geef live online training waarin jij alles leert over rejection sensitivity. Ik behandel alle bovenstaande onderwerpen. Je kunt vanuit je luie stoel mijn training op je laptop of tablet volgen. En na afloop ontvang je de opname van de training, zodat je na die tijd nog rustig de masterclass terug kunt kijken.

Je komt tijdens de Masterclass erachter wat rejection sensitivity is en wat je eraan kan doen

 1. Door de theorie en onderbouwing over afwijzingsgevoeligheid.
 2. Sterker bewustzijn hoe de externe orientatie jou helpt en je ook in de weg zit
 3. Inzicht in jouw aanpassingsstrategie en gedrag
 4. De vragen die je mij live kunt stellen en die anderen mij stellen
 5. Wat je zou kunnen doen
 6. Mijn eigen bereidheid om mijn eigen ervaringen, de mooie en de minder mooie,  in alle kwetsbaarheid te delen.

 

Praktische informatie

Investering?

1,5 uur voor  €35,- . Na het afronden van je betaling is je plek gereserveerd.
Je krijgt een aanmeldlink waarmee je kan inloggen bij de Masterclass. Je ziet en hoort mij. Ik en de andere deelnemers kunnen jou NIET zien! Je kan wel live vragen aan mij stellen via de chat (die ik alleen kan zien). Ik kies ter plekke uit welke vragen interessant zijn voor meerdere deelnemers en die beantwoord ik.

Je krijgt na afloop een video opname van de Masterclass en beantwoord ik persoonlijk de vragen die in de uitzending niet aan bod zijn gekomen.
Als je niet op de geplande datum of tijdstip  kan, kun je je inschrijven en ontvang je achteraf de link met de video-opname. Je kunt hieronder ook direct een video-opname bestellen van een eerdere uitzending.