• Anahata HSP & HSS Coaching Amersfoort Amsterdam Eindhoven Utrecht
  HSP & HSS Training
  Ontdek de dynamiek tussen over- & onderprikkeling

Online Masterclass Onderprikkeling bij HSP & Hoogsensitieve HSS

Iedereen kent het fenomeen HSP & overprikkeling. Iedereen weet nu wel dat dit een kenmerk van hoogsensitiviteit is. Het is zelfs wetenschappelijk bewezen. Dus zodra je stress voelt, heb je de neiging om rust te nemen, je terug te trekken. Maar soms helpt het helemaal niet! Wist jij dat je net zo veel stress krijgt van onderprikkeling? Te veel regelmaat, te veel sleur en routine vindt vrijwel iedere hoogsensitieve HSS verschrikkelijk. Dat is 30% van de hoogsensitieven! Een kwart van de HSP heeft er ook een hekel aan! Zodra de onderprikkeling chronisch is, ontwikkel je net zoveel stressklachten als bij overprikkeling. De oorzaak van je stress is alleen anders dan dat je denkt. De aanpak is dus ook anders!

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen uitleg en inzichten te geven over het ontstaan van stress door onderprikkeling, zodat je jouw stress op een juiste manier aanpakt en nog meer kan gaan genieten van je prachtige hoogsensitieve HSS kwaliteiten: verandering & vernieuwingskracht. Te veel mensen denken dat ze overprikkeld zijn en ontdekken dat rust niet helpt. Soms raak je met rust nog verder van huis en beland je in een zinloze lamlendige 'hang' stand. Soms denk je dat je een burn-out hebt, maar is het eigenlijk een bore-out. Daarom geef ik deze masterclass. Ik ga je heel veel uitleggen en veel persoonlijke inzichten geven. Hoe meer mensen bewust zijn, hoe meer HSP en hoogsenstieve HSS beter hun hoogsenstieve creatieve kwaliteiten kunnen inzetten. Dat geeft veel meer blijheid, voldoening en zingeving! Doe je mee?


 • HSP & HSS

 • Burn-out of Bore-out?

 • Rust?

 • Verveling

Dan is het tijd om mee te doen met de online Masterclass Onderprikkeling bij HSP & hoogsenstieve HSS. 

Ik geef in 2x 1,5 uur live online training waarin jij alles leert over onderprikkeling. Ik behandel alle bovenstaande onderwerpen. Je kunt vanuit je luie stoel mijn training op je laptop of tablet volgen. En na afloop ontvang je de opnames van de training, zodat je na die tijd nog rustig de masterclass terug kunt kijken.

Je komt tijdens de Masterclass erachter op welke manier jij het beste om kan gaan met jouw onderprikkeling:

 1. Door de theorie en onderbouwing met data over HSP & Hoogsensitieve HSS.
 2. Sterker bewustzijn hoe onderprikkeling ontstaat
 3. Inzicht in hoe jouw onderprikkeling is ontstaan en op welk gebied je het aan moet pakken
 4. De vragen die je mij live kunt stellen en die anderen mij stellen
 5. Wat een goed plan van aanpak is
 6. Mijn eigen bereidheid om mijn eigen ervaringen, de mooie en de minder mooie,  in alle kwetsbaarheid te delen.

Ik wil kennis delen! GEEN verkoopwebinar!

Ik wil mijn kennis over onderprikkeling delen aan meer mensen dan het selecte groepje cursisten die bij mij training (kunnen) volgen. Ik vind dat iedereen moet weten over het bestaan van stress door onderprikkeling. OOK bij jou gaan zoveel kwartjes vallen! Het is geen marketing lokkertje, je krijgt ECHT een inhoudelijke training. Om de training toegankelijk te houden voor veel mensen en te zorgen dat alleen serieuze geïnteresseerden zich inschrijven vraag ik slechts €25,- per avond. Dus voor €50,- heb jij ruim 3 uur inhoudelijke training vol met persoonlijke inzichten vanuit je luie stoel achter je eigen laptop of tablet. Er is een beperkt aantal 'stoelen' beschikbaar, dus wees er snel bij!

 

Praktische informatie

Investering?

2 x 1,5 uur training voor in totaal €50,- . Na betaling is je plek gereserveerd.
Je krijgt een aanmeldlink waarmee je kan inloggen bij de Masterclass. Je ziet en hoort mij. Ik en de andere deelnemers zien jou niet.  Je kan wel live vragen aan mij stellen via de chat (die ik alleen kan zien). Ik kies ter plekke uit welke vragen interessant zijn voor meerdere deelnemers en die beantwoord ik.

Je krijgt na afloop een video opname van de Masterclass (2x).

 

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)