Lezing Esther Bergsma

Deze video toont de eigenschappen van hoogsensitiviteit, de hsp kwaliteiten, talenten en de valkuilen. De spreker is drs. Esther Bergsma, hsp expert en onderzoeker. Ze gaf de lezing tijdens de boeklancering van Prikkels bijten niet! van Saskia Klaaysen in november 2019.

Het Hoogsensitieve brein

Ze legt de werking van het hoogsensitieve brein uit, aan de hand van haar model van het hoogsensitieve brein. Het hoogsensitieve brein onderscheid zich van een ander brein door het opmerken van subtiele details, het diepgaand verwerken van de informatie en het intens reageren op de informatie. Bij alle drie punten geeft ze verklaringen voor de verschillende hoogsensitieve eigenschappen en wat dat voor gevolgen heeft op de hsp kwaliteiten, de talenten en de valkuilen.

HSP kwaliteiten, talenten en valkuilen

Deze belangrijkste tien kwaliteiten of talenten en valkuilen van hoogsensitieve personen heeft ze uitgebreid beschreven in haar boek “Het hoogsensitieve brein”. Tien prachtige talenten die het waard zijn om als hoogsensitief persoon de ruimte te geven en te ontwikkelen.
Zo heeft ze het onder andere over het weloverwogen nadenken, de creativiteit en de empathie, maar ook het grotere geheel zien en oog voor details. In twintig minuten neemt ze jou in vogelvlucht mee in de wondere wereld van de hoogsensitieve personen.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: