Verbazing!
Ik ben verbijsterd en misschien wel lichtelijk naïef. Ik was als een soort puppy een tweede balletje de grote online wereld aan het intrappen. Lekker spelen buiten mijn eigen speelveld van mijn praktijk. Gewoon een blog over een van mijn stokpaardjes: onderprikkeling. Even proberen hoe het zou vallen als opmaat naar mijn online trainingsomgeving.

En tot mijn verbazing beginnen mensen dat balletje dan terug te trappen, advies te geven over hoe ik het balletje heb getrapt en bij sommige gooi ik een ruit aan diggelen….. maar wow dat is even wennen. De tekst brengt veel teweeg….gisteravond moest ik mezelf even herinneren dat het over de bal gaat en niet over mij.

De effecten…
Het wordt vooral positief ontvangen, mensen herkennen zich erin, worden bewust van wat er bij hen speelt. En dan liken onbekende mensen mijn bedrijfswebsite (Super leuk!), en de blog wordt in 2 etmalen al 113x gedeeld, verschijnt mijn blog in een grote community, heb ik volgens Facebook ruim 32.000 personen bereikt (hahaha, wat het waard is) en is mijn blog op de site van Anahata afgelopen dagen 3.000 keer geraadpleegd. Wauw…..ik ben stil, verbijsterd en ik maak een rondedansje.

Hooggevoelig en zo zichtbaar zijn, even wennen…
Ik moet even wennen aan die zichtbaarheid, beetje ronddollen als een puppy is leuk, maar dat opeens zoveel mensen kijken, maakt dat ik even stomverbaasd de wereld in kijk. Enigszins kwetsbaar en naakt…maar ik realiseer me, dat is wel weer erg HSP. Dus bij deze ik zal de komende tijden ook online zichtbaar zijn. Jullie zijn mijn getuigen. Kracht & kwetsbaarheid gebroederlijk zij aan zij.

Hoe doen jullie dat? Zichtbaar zijn, kwetsbaarheid en kracht laten zien?

Wil je vaker lezen over hooggevoeligheid?
Schrijf je dan in voor mijn blogs & tips
Of volg mij op Facebook

Wil je nog meer weten en leren omgaan met JOUW hooggevoeligheid?
Dan is deze online training zeker iets voor jou:
In 7 stappen omgaan met JOUW hooggevoeligheid
Voor meer blijheid & Energie

PromotieHSPtraining

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: