Lieve Sas, ik snap het! Ik ben een hoogsensitieve HSS en nu weet ik: Ik heb meer afwisseling nodig! Maarrre… HOE DAN! Eerst was ik verbaasd van deze vraag. Het antwoord is voor mij zo logisch. Maar inmiddels weet ik dat dit echt niet logisch is 🤓🤣. Dus bekijk gauw mijn nieuwste youtubevideo. En kijk wat de papegaai en de cactus met elkaar te maken hebben! Nieuwsgierig? Heeeeeeel goed! Luister er maar naar 😉

Deze video legt uit wat er aan de hand is als je het lastig vindt om voldoende afwisseling te hebben in je leven , wat er fout gaat en wat je hebt te leren. Want afwisseling vinden komt voort uit je nieuwsgierigheid volgen, dit is een natuurlijk aangeboren talent van de hoogsensitieve High Sensation Seeker. Maar soms is daar de rem op komen te staan. Hoe vind je die dan terug? Niet met een passieve strategie om erover na te gaan denken, maar weer je zintuigen volgen, je interesses, in beweging te komen, te spelen, te experimenteren. Net als een blij kind weer de wereld in gaan! Hoe ziet jouw nieuwsgierigheid eruit? En hoe volg jij dit natuurlijke talent?

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: