Help! Ik kan mijn passie niet vinden! Veel hoogsensitieve High Sensation Seekers denken dat er iets mis met ze is als ze geen keuzes maken, niet weten wat ze willen met hun werk, geen duidelijk doel hebben. Ze zoeken naar het gouden ei, het ei van Columbus. Maar die is er niet!

Hoe komt het dat je jouw passie niet kan vinden?

In deze video leg ik uit dat de kenmerken van hoogsensitieve HSS strijdig zijn met het zoeken naar 1 doel, 1 passie voor altijd. En dat kiezen een keuze is voor sleur in het werk, routine en herhaling. Het is niet of-of, maar en-en. Een hoogsensitieve HSS zoekt afwisseling, diversiteit, vernieuwing, leert en experimenteert graag.

Een hoogsensitieve HSS is een multitalent, een generalist met een brede interesse en is nooit uitgeleerd. Dus kies voor en-en! Gun jezelf een continue ontwikkeling.

Wil je meer leren over de hoogsensitieve High Sensation Seeker?

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: