Heb jij voldoende in huis om je overprikkeling en onderprikkeling aan te pakken?

Heb jij voldoende uitdagingen en vaardigheden om jouw stress door overprikkeling en onderprikkeling op te lossen?

Wil jij ook een gezonde balans tussen overprikkeling en onderprikkeling op je werk realiseren? Ik leg in deze video uit hoe je de mate van uitdaging af kan zetten tegen jouw vaardigheden, zodat je enthousiast blijft en misschien wel in flow raakt.

Te veel uitdaging bij te weinig vaardigheden geeft stress, maar ook te weinig uitdaging en te veel vaardigheden. De eerste geeft overprikkeling van de zorgen en angst en de tweede geeft onderprikkeling door verveling en apathie.

Ik laat in de video zien op welke punten stress door overprikkeling en onderprikkeling ontstaat op het werk. En waar een gezonde dynamiek tussen onder- en overprikkeling kan ontstaan. Zo kan jij precies zien wat je moet doen op je werk als je merkt dat je stress krijgt. Zo krijgen jouw kwaliteiten de optimale ruimte en ben je alert op een prettige loopbaanontwikkeling.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: