Gelukkig

De laatste dag van 2015…en die benut ik heel graag om jou en je familie een heerlijke oudejaarsdag toe te wensen en een mooi begin van 2016. En 2016 is jouw jaar! Zullen we dat afspreken? Ik gun je daarbij alles wat je daarbij nodig kan hebben: liefde, kracht, inspiratie, licht, energie en een gezonde dosis lef & doorzettingsvermogen en bovenal een goede gezondheid!

2016 wordt het jaar van Anahata 3.0. Ik werk hard aan mijn eerste online trainingsomgeving www.hsptraining.nl.  In maart lanceer ik in 7 stappen Omgaan met JOUW hooggevoeligheid. Heerlijk vanuit je eigen luie stoel kun je op jouw moment, op je gemak alle ins & outs leren over JOUW hooggevoeligheid. Filmpjes, animaties, presentaties, werkbladen, mp3’s met oefeningen. Allemaal onder hand bereik. En wil je meer training op maat? Dan kan dat ook via Skype, life consulten, webinars en VIP-dagen. Nog even geduld, maar het komt allemaal in 2016.

Ben je HSP en denk jij je ook helemaal suf? Lees vast onderstaande blog over de diepgaande informatieverwerking, een belangrijk kenmerk van HSP. Antoine van Staveren heeft er in zijn boek als een van de weinigen, uitgebreid over geschreven (‘Bewust-er-zijn-met Hooggevoeligheid’). Het komende jaar zal ik veel meer over HSP schrijven en tips geven.

Ik zie je graag weer in 2016. Fijne dag en geniet van elkaar, de champagne, de oliebollen en allerlei andere (on)gezonde heerlijkheden.

Lees meer

Hartelijke groet, Saskia Klaaysen

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)