Diep nadenken

Je hebt het vast wel eens te horen gekregen: Doe niet zo ingewikkeld! Maar is dat wel zo of ben je heel gedegen werk aan het leveren? Deze video legt het belang van het diepe nadenken uit.

Verbinden is ook een mening

Hoogsensitieve personen verbinden nu eenmaal veel meer informatie en denken in verschillende gelaagdheden. Ze doen dus niet ingewikkeld. Het probleem heeft nu eenmaal veel kanten om over na te denken. Verschillende activiteiten, oorzaken, kansen, mogelijkheden, de geschiedenis die een rol speelt, de verschillende belangen en emoties. En jij bent een kei om alles te analyseren en om met een gedegen plan te komen. Het is vaak niet zo simpel als anderen denken. En jij bent de persoon die aan alles heeft gedacht. Het duurt soms wel wat langer dat het kwartje bij een ander valt. Dus neem je tijd en denk rustig nog wat langer na!

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: