De magie van hoogsensitiviteit en High Sensation Seeking.

Als je een hoogsensitieve High Sensation Seeker bent, ben je een vat vol tegenstrijdigheden. Aan de ene kant de HSP eigenschappen van diepgaande informatieverwerking en aan de andere kant de HSS eigenschappen van het zoeken naar intense ervaringen die je krijgt bij veel afwisseling en diversiteit in het leven.

Het lijken onverenigbare polariteiten, maar in werkelijkheid kunnen beide kanten samenwerken en dan ontstaat er magie juist omdat beide polariteiten bestaan! Het enige dat je nodig hebt is om beide kanten gelijkwaardig aanwezig te laten zijn. Dan kunnen ze samen gaan spelen en komen je kwaliteiten het beste tot zijn recht. Denk bijvoorbeeld aan je zorgvuldigheid, creativiteit en de dynamiek tussen onder- en overprikkeling. Deze video laat zien hoe dat werkt.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP en HSS wel en niet is? Wat de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: