Anita Winchester HSP HSS Coach

Ruim vier jaar heeft Anita Winchester gewerkt voor Anahata en HSP at Work. Ze heeft met veel warmte, liefde en betrokkenheid HSP en HSS geholpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Voor Anita is het tijd voor nieuwe activiteiten, een nieuwe omgeving en een nieuwe samenwerking. Zou ze een HSS zijn ;-).?
Ze gaat de komende tijd samenwerken met haar man Guy Winchester. Ze gaan fantastische trainingen geven op het gebied van Lean en Persoonijke ontwikkeling.
Ik denk dat deze bedrijven ontzettend gaan boffen met dit duo. Ze krijgen best of both worlds :-). Ik ben Anita ontzettend dankbaar. Ze was de eerste coach waar ik mee in zee ging. Retespannend vond ik het, ondanks dat ik haar en haar manier van coachen goed kende. Anita heeft me als eerste de kans gegeven om iets minder te coachen, meer variatie in mijn eigen werk aan te brengen, meer te trainen, te schrijven, tot aan het boek dat volgende week naar de vormgever gaat :-). Lieve Anita en Guy, ik wens jullie alle succes van de wereld.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)