Een jaar geleden in oktober begon het avontuur. Ik startte het grootschalige onderzoek naar hoogsensitiviteit en onderprikkeling bij HSP en hoogsensitieve HSS. Nu een jaar later is mijn boek af. Heel blij en trots en ook wel opgelucht dat de klus is geklaard, presenteer ik Prikkels bijten niet! tijdens de boeklancering op 28 november vanaf 15.30. We hebben een leuk programma met sprekers Esther Bergsma en Femke Hille. Esther presenteert de kwaliteiten van het hoogsensitieve brein, Femke Hille vertelt een ervaringsverhaal en uiteraard presenteer ik mijn boek.

Je kunt tickets kopen voor de boeklancering, inclusief lezingen, het boek met 10% korting en hapjes en drankjes. Ook kan je alvast het boek in de pre-order bestellen met 10% korting en wordt het 29 november gratis naar je verzonden. Zie voor meer informatie en bestelmogelijkheden op de website van het boek Prikkels bijten niet!. Er zijn een beperkt aantal stoelen beschikbaar.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)