Bedankt voor het maken van een afspraak

Hartelijk bedankt voor het maken van een afspraak. De afspraak wordt per email bevestigd en je ontvangt een herinnering 2 dagen van te voren. Als je niets ontvangt, check dan je spam of reclamefolder. Als je secretariaat@anahata-coaching.nl toevoegt aan je adresboek, weet je zeker dat je onze emails in je inbox ontvangt.

Indien jSaskia Klaaysene jezelf hebt ingeschreven voor een training, ontvang je een uitgebreide bevestiging, aanvullende informatie en de nota per email. Als je werkgever de training betaalt, is het van belang dat we de juiste gegevens van je werkgever hebben (factuuradres en eventueel purchase order/ inkoop nummer).

 

Voor vragen of aanvullingen kun je terecht bij het secretariaat:

Ingrid Hilgeman 
secretariaat@anahata-coaching.nl

 

Tot ziens, 

Hartelijke groet, Saskia Klaaysen

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)