Ik coach al jaren ondernemers en sinds 2 jaar ook teams. Om dit wat duidelijker zichtbaar te maken en gerichter informatie voor ondernemers te bieden is nu ook Anhata Mens in Onderneming online. Anahata Mens in Onderneming staat voor balans en groei in je onderneming. Ik ga ervan uit dat de groei en ontwikkeling van een onderneming gelijk op gaat met de persoonlijke groei en bewustzijn van de ondernemer, de managers en de overige medewerkers. De mensen zijn de ziel van het bedrijf. Vertrouwen, kwetsbaarheid, open communicatie, betrokkenheid, duidelijkheid en verantwoordelijkheid leveren goede bedrijfsresultaten op. Voorwaarde is dat iedere persoon in de onderneming bewust is van zijn plek en rol. Zodat de persoonlijkheid en kwaliteiten het beste tot zijn recht komen binnen het bedrijf.

Ik bied personal coaching, training en teamcoaching op maat. Mijn doel is de ondernemer en zijn medewerkersteam bevlogen,  actief, geïnspireerd, gemotiveerd en bij zichzelf te houden.

Ik bied coaching op maat voor ondernemers, (management)teams, medewerkers en Zzp-ers. Ieder vanuit hun eigen vraagstuk en behoefte. Ik heb het meeste affiniteit met ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf en hun onderneming. Daarnaast heb ik ook ervaring met coaching binnen grotere managementorganisaties en in de non-profit sector. Per doelgroep zijn er verschillende aandachtspunten in de coaching en ook de aanleidingen kunnen verschillen. Klik op de doelgroep voor meer informatie over coaching op maat.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)