Agenda HSP Trainingen 2017

De (nieuwe) HSP-Trainingen voor 2017 zijn weer bekend!

De HSP-trainingen voor de eerste helft van 2017 zijn weer gepland. Ik geef in 2017 3 trainingen:

  1. Omgaan met JOUW hooggevoeligheid (3 vrijdagen)
  2. HSP in Beweging (3 woensdagochtenden)
  3. Emotiemanagement (1 vrijdag)

Omgaan met JOUW hooggevoeligheid

Ander nieuws is dat “Omgaan met JOUW hooggevoeligheid” weer is uitgebreid. Er is een derde dag bij gekomen, omdat ik meer aandacht wil geven aan het onderwerp Ik & De Ander, de (ver)binding en band die je met de ander kan hebben. Van nature is de HSP-er extern georiënteerd. Dat maakt dat er vaak een spanningsveld is tussen het bij jezelf blijven en versmelten met de ander. Hier is veel te ontdekken en te verbeteren. Hoe fijn is het als jij daar meer invloed op kan uitoefenen? En meer vrijheid ervaart in je keuzemogelijkheden.

Omgaan met JOUW hooggevoeligheid

HSP in Beweging

Met trots presenteer ik een NIEUWE serie sessies voor jouw persoonlijke ontwikkeling “HSP in beweging”. Dit is DE HSP Body & Mind Language Training waar ik in 3 woensdagochtenden aan de hand van de thema’s ruimte, ik & de ander, vasthouden & loslaten jou in beweging breng. Je ontdekt wat jou beweegt en wat en wanneer er stagnatie optreedt in je beweging. De sessies geven je veel inzichten en bewustwording in het hoe en waarom van jouw stagnatie. En het mooiste: je ervaart nieuwe bewegingsmogelijkheden vanuit jouw essentie, voor jouw natuurlijke flow, vrijheid & blijheid.

HSP in Beweging

Emotiemanagement

Emotiemanagement is als dag 4 van de serie Omgaan met JOUW hooggevoeligheid te volgen. Aangezien niet iedere HSP-er last heeft van de valkuilen van emotionele intensiteit is dit een optionele dag. Ook is de dag los te volgen van Omgaan met JOUW hooggevoeligheid.

emotiemanagement

Struin rustig even rond in de agenda en ik zie je graag in 2017!

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: