Heb jij het ook gemerkt dat als je naar businesscoaches en businesstrainingen kijkt, ze allemaal lijken te beginnen op een punt waarbij je exact moet weten wat je wilt. Ze gaan er meestal van uit dat jij je businessidee al klaar hebt. Maar wat als je het nog niet helemaal duidelijk hebt, of wat als jouw businessconcept nog niet kloppend voelt of nog niet compleet is? Wat nou als jij over- of onderprikkeld bent in je eigen ondernemerschap? Waar begin je dan?

Misschien heb je ontdekt dat de standaard ondernemerschapstrainingen niet voor jou werken, want tja voor jou werkt het niet precies zoals het hoort. Ik heb jaren gewerkt als ondernemersadviseur bij de KvK en als Hogeschooldocent Small Business & Retailmanagement. Dus geloof me, ik ken de handboeken, stappenplannen als geen ander. En toch werkt het ook voor mij anders dan hoe het in de boekjes staat. En ik onderneem dus al jaren lekker eigengereid op mijn manier. 

Een hoogsensitieve HSS komt in actie zodra er een intense beleving (=gevoel) van enthousiasme, vrijheid of een soort van weten ‘dit klopt’.
Zo werkt het ook met ondernemerschap of als je wilt starten met ondernemen. Dat maakt dat er iets meer aandacht nodig is voor je concept, je klant en je voorwaarden waarop je wilt ondernemen. Want je wilt natuurlijk niet onder- of overprikkeld raken. In onderstaande filmpje, alhoewel film….hij duurt een kwartier ?, leg ik uit hoe het werkt in je brein en daarna wat er gebeurt als je bijvoorbeeld in je ideeënstorm bent beland of als je geen keuzes kan maken. Eigenlijk is het een miniles.

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Leer de verschillen tussen HSP en hoogsensitieve HSS. Leer de wetenschappelijke feiten over hoogsensitiviteit. Maak kennis met de 4 totaal verschillende typen HSP. Herken stress door onder- of overprikkeling. Breng jouw hoogsensitieve valkuilen & kwaliteiten in kaart. En ontvang gratis oefeningen & testen. Schrijf je hier in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar uitgebreid trainingsmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)

%d bloggers liken dit: