Ik mag me Certified NLP Health Coach noemen. Tijdens deze opleiding heb ik les gekregen van bekende internationale NLP trainers op het gebied van gezondheid en vitaliteit: Robert Dilts, Suzi Smith en Tim Hallbom.

Onze mentale overtuigingen zijn belangrijk bij het ontstaan van ziekten en bij het verbeteren van je gezondheid. NLP HCT werkt met onbewuste overtuigingen op het gebied van gezondheid. Uit eigen ervaring kan ik vertellen dat de geleerde HCT technieken een grote bijdrage hebben geleverd aan het vrijwel verdwijnen van mijn eigen allergie & astmaklachten. Ook bij andere deelnemers heb ik een verbetering in gezondheid en vitaliteit gezien of een versneld herstel na een operatie. Ik heb hierdoor een sterke overtuiging verkregen dat er heel veel mogelijk is met NLP HCT op gezondheidsgebied.  Even voor de duidelijkheid NLP HCT biedt een aanvulling op reguliere medische behandelingen. NLP HCT is geen vervanging van reguliere medische behandelingen.

Het overkoepelende thema in de HCT is het ontdekken van de patronen die leiden tot fysieke, emotionele en sociale gezondheid. De vooronderstelling bij HCT is dat Gezondheid en vitaliteit het vermogen is om je aan te passen en een eigen regie te voeren in het licht van de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen van het leven (Machteld Huber).

In 1992 startten Suzi, Tim en Robert de Graduate School: Het Health Certification Trainingsprogramma. Dit wordt beschouwd als één van de meest geavanceerde NLP trainingsprogramma’s van de wereld. Zij hebben in opvolging van de Health Certification Training het International Institute for the Advanced Studies of Health (IASH) opgericht. Dit instituut houdt zich bezig met NLP onderzoek en studie naar gezondheid en vitaliteit.

De missie van het IASH is het creëren van een wereldwijde NLP community die is toegespitst op het welzijn en de gezondheid van de mens en al haar systemen.

 

 

Schrijf je in voor de GRATISonline minicursus "JOUW HSP 4-daagse"

Wil je meer weten over wat HSP wel en niet is? Wat de wetenschappelijke HSP feiten zijn? Kennis maken met de 4 totaal verschillende typen HSP? Alles over onder- & overprikkeling leren? Jouw valkuilen & kwaliteiten bepalen? En gratis oefeningen & testen? Schrijf je dan in voor de JOUW HSP 4-daagse. En ontvang 4 dagen een mail met een link naar het cursusmateriaal (video, mp-3, opdrachten & theorie).

Gratis minicursus JOUW HSP 4-daagse

Dankjewel voor je inschrijving! Je ontvangt zo direct je eerste email (check ook je spam of reclamefolder!)