De volgende zorgverzekeraars hebben onder voorbehoud toegezegd VIV-leden in 2015  te vergoeden

 

De volgende zorgverzekeraars vergoeden mij via een SRBAG-registratie:

Ik heb besloten na 2016 niet mee te gaan in de nog strengere eisen die deze verzekeraars stellen aan mij als behandelaar. Ik vind de gevraagde investering niet meer in verhouding staan tot de dagvergoeding en maximale jaarvergoeding die deze verzekeraars nog bieden aan cliënten.

Disclaimer:
Omdat iedere zorgverzekeraar zijn eigen voorwaarden hanteert, kun je bij je verzekeraar navragen of mijn nota door je verzekering vergoed wordt.
Ongeacht bovenstaande lijst kun je zelf bij je zorgverzekeraar informeren of mijn behandeling vergoed wordt, omdat de ervaring leert dat ook verzekeraars die niet op de lijst vermeld staan, veelal de behandeling wel vergoeden.
Uiteraard ligt de vergoeding en de hoogte van de vergoeding aan de afgesloten aanvullende polis.