• Saint Exupéry
    "Als je een schip wilt bouwen, moet je niet beginnen met mensen op te trommelen om hout te gaan halen en ze taken toe te wijzen; begin met ze te laten verlangen naar de uitgestrektheid van de zee."

Voor wie?

Personal Coaching bij Anahata is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan persoonlijke ontwikkeling, een spiegel en een motiverende coach. Zo boor je je passies aan, realiseer je ambities, laat je belemmerende overtuigingen of gevoelens en emoties los. Je bent meer jezelf, hebt minder stress en je gaat meer op je intuïtie vertrouwen. 

Anahata is naast HSP, gespecialiseerd in het versterken van je het vertrouwen in jezelf door je denken en je voelen meer in balans te brengen. Denk je te veel en voel je te weinig wat je wilt doen? Of voel je te veel emoties en kan je niet meer rustig nadenken voordat je reageert? Bij beiden zijn er belemmerende waarden of herhalende patronen die je onder begeleiding inzichtelijk krijgt en kan veranderen. 

Anahata heeft veel ervaring met individuele coaching van onder andere ondernemers, studenten en (hoog) sensitieve personen.

Ook werkt Anahata voor MKB-ondernemers en teams. Zie Anahata Mens in Onderneming.